Mitsubishi Jet Towel Handdroger | Hygreen

Hygreen

| Hygiënisch, duurzaam en kostenbesparend.

Waarom aanschaffen?

1. Hoeveel kosten worden er bespaard?
Er kan een jaarlijkse kostenbesparing van € 2.080 euro gerealiseerd worden, bijvoorbeeld in een willekeurige toiletruimte met 400 gebruikers per dag. Dit kan wel afhankelijk zijn van de specifieke situatie. De eenmalige aanschafprijs is dan wel aanzienlijk hoger dan de meeste andere oplossingen om handen te drogen. Daartegenover staat dat uw operationele kosten reduceren tot het nulpunt, om de volgende vier redenen:

  • Een Mitsubishi Jet Towel™ handdroger is vrijwel onderhoudsvrij;
  • De handdroger is erg energiezuinig;
  • De levensduur is zeer lang;
  • De Jet Towel™ vereist geen dure aanvullingen en of/ verbruiksartikelen.

2. Waarom de meest hygiënische handdroger ter wereld?

  • Non- touch- bediening
  • Antibacteriële coating
  • Hoge luchtsnelheid

De Mitsubishi Jet Towel™ handdroger droogt de handen op basis van non- touch- bediening hierdoor is het hygiëne niveau hoog. Bovendien is het apparaat voorzien van een antibacteriële coating. Deze gaat de groei van bacteriën en schimmels tegen.

Daarnaast maakt de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger gebruik van een zeer hoge luchtsnelheid. Dit houdt in dat de gebruikers de handen niet meer hoeven te wrijven tijdens het drogen. De Mitsubishi Jet Towel™ handdroger heeft namelijk slechts 10 seconden nodig om de handen goed droog te krijgen. Droge handen betekent minder verspreiding van bacteriën. Natte handen verspreiden tot 100 keer meer bacteriën dan droge handen.

3. Waarom de meest milieuvriendelijke handdroger ter wereld?

Andere oplossingen om handen te drogen maken gebruik van papier. Dit wordt door dit apparaat volledig uitgebannen, waardoor het gebruik van natuurlijke grondstoffen verminderd. Met de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger kunt u een kleine, maar zeer effectieve bijdrage leveren om dit gebruik en daarmee de CO2- emissies tot het minimum te besperken.

Het apparaat

4. Wat is de levensduur?
Mitsubishi Jet Towel™ handdroger heeft een levensduur van 7 jaar, op basis van 1.000 gebruikers per dag! Op verschillende Japanse luchthavens is dit in de praktijk bewezen.

5. Uit welke kleuren kan er worden gekozen?
De Mitsubishi Jet Towel™ is verkrijgbaar in de traditionele witte uitvoering, donker grijs en in de donkergrijze uitvoering met zilver frontpaneel.

6. Maakt de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger veel geluid?
De Mitsubishi Jet Towel™ handdroger is één van de meest stille handdrogers die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is. De handdroger produceert slechts 61 dB(A) aan geluid. Dit is in vergelijking met andere handendrogers, die opereren tussen de 75 dB(A) en 90 dB (A), aanzienlijk minder geluid. Het is ook mogelijk om bij de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger de luchtsnelheid aan te passen, zodat het geluidsniveau nog verder gereduceerd kan worden.

7. Hoe veilig is de Mitsubishi Jet Towel™ handendroger?
De Mitsubishi Jet Towel™ handdroger is zeer veilig. Het heeft geen negatieve gevolgen voor uw huid en/ of handen. Ook is de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger gemakkelijk te gebruiken voor kinderen of voor mensen met een lichamelijke beperking.

8. Welk onderhoud zit er aan vast?
De Mitsubishi Jet Towel™ handdroger heeft zeer weinig onderhoud nodig. Waterdruppels die van uw handen zijn geblazen worden netjes opgevangen in het opvangbakje van de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger waardoor uw vloeren schoon, droog en netjes blijven. De handdroger heeft een opvangbakje met een inhoud van 0,8 liter. In de prakrijk zien we dat water hierin voor het grootste gedeelte verdampt. Echter is het uit hygiënisch oogpunt belangrijk dat dit opvangbakje eens per week (tijdens de schoonmaak van de toiletruimte) even wordt omgespoeld. Dit omspoelen duurt slechts 30 seconden.

9. Wat is de prijs?
De prijs is geheel afhankelijk van het volume dat u nodig heeft. Vraag daarom altijd even een offerte aan via het invulformulier.

10. Wat is de levertijd?
Wij kunnen de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger direct uit voorraad leveren. Indien u meer dan 25 units wilt bestellen dan hanteren wij een standaard levertijd van 2 weken.

De installatie

11. Is het installeren eenvoudig?
Het installeren van de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger is zeer eenvoudig. Dit komt omdat het zo aan iedere standaard wand gemonteerd kan worden. De handendroger moet vervolgens via een geaard stopcontact aangesloten worden op het elektriciteitsnet. (220 V)

12. Kan Hygreen komen installeren?
Indien gewenst kan Hygreen de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger voor u komen installeren. Dit kan in overleg met uw eigen huisinstallateur, elektricien of technische dienst. U kunt hiervoor contact opnemen met onze verkoopafdeling, via het telefoonnummer: +31 (0) 229-575309, uiteraard kunt u ook een email sturen naar sales@hygreen.eu.

13. Hoelang duurt de installatie van de Jet Towel?
De installatietijd van de Jet Towel is gemiddeld 1 uur. Dit kan echter variëren naar gelang de locatie of de toegankelijkheid tot elektriciteitsvoorzieningen, etc.