Hygreen

| Hygiënisch, duurzaam en kostenbesparend.

Mitsubishi Jet Towel™ Mini

Compact maar krachtig en gebruiksvriendelijk, de nieuwe Jet Towel Mini™

Mitsubishi Jet Towel Mini

Verkrijgbaar in Klassiek Wit.

Krachtig en Compact

Compact, krachtig en eenvoudig in installatie en gebruik. De Mitsubishi Jet Towel Mini kan perfect worden aangepast aan alle soorten wastafels.

Hygiëne

Het design bestaat uit één stuk, met een sensor die is geïntegreerd in het handdroog gedeelte, dit voorkomt opbouw van vuil en is eenvoudig te reinigen. Alle onderdelen van de Mitsubishi Jet Towel Mini die in contact kunnen komen met water zijn behandeld met een antibacteriële laag. Op deze manier garandeert de Mitsubishi Jet Towel Mini de hoogste kwaliteit van hygiëne.

Water opvangbakje

Het water dat van uw handen komt wordt verzameld in het waterreservoir en komt keurig in het opvangbakje terecht.

Geluid en energieverbruik

De Mitsubishi Jet Towel Mini blaast het water van uw handen met een snelheid van 288 k/m per uur met een geluidsproductie van maar 62 db en een energieverbruik van maar 475 watt.


  • Milieuvriendelijk

  • Kosten besparend

  • Makkelijk in onderhoud

  • Gebruiksvriendelijk

Milieuvriendelijk

Bij het papier- en roldrogen zijn de milieugevolgen van het produceren, transporteren en weggooien buitensporig. De Mitsubishi Jet Towel Mini handdroger kent geen gebruiks- of verbruikskosten.

Onafhankelijk lucht kanaal

Bij de Mitsubishi Jet Towel Mini zijn de lucht-inlaatpoort en het luchtkanaal gescheiden en geïsoleerd van de water afvoer. Op deze manier zorgt de Mitsubishi Jet Towel Mini voor verse lucht die wordt gebruikt bij het drogen van uw handen.

Flexibel inzetbaar

De Jet Towel mini kan in verschillende soorten toiletruimtes worden gebruikt. Zo kunt u hem boven de wasbak hangen maar ook direct naast de wasbak zo dat bijvoorbeeld ook mensen in rolstoelen gemakkelijk hun handen kunnen drogen.

Offerte aanvragen