Hygreen

| Hygiënisch, duurzaam en kostenbesparend.

Mitsubishi Jet Towel™ Mini

De Mitsubishi Jet Towel Mini™ handdroger t.o.v. andere methodes van handen drogen

Vergeleken met de Mitsubishi Jet Towel Mini™ handdroger hebben de andere methodes van handen drogen de volgende nadelen.

  Pluspunt(en) Minpunt(en)
Papieren Handdoekjes
Papieren Tissues
Hygiënisch, snel Veel afval, hoge kosten, milieuonvriendelijk
Handdoekrol
Handdoekrol
Snel Vaak defect of rol is op, peper duur, zeer veel logistiek
Warmelucht-handdroger
Blower
Relatief goedkoop, geen afval Zeer onhygiënisch, langzaam, lawaaierig
Warmelucht-handdroger
Andere hoge snelheid handdrogers
n/a Zeer hoge geluidsproductie, grote stroomverbruiker, kortere levensduur en geen opvangbakje.

Mitsubishi Jet Towel Mini vs. Andere hoge snelheid handdrogers

Zoals hierboven aangegeven is de Jet Towel Mini stiller, verbruikt minder stroom en heeft een veel langere levensduur vergeleken met concurrerende hogesnelheids handdrogers. Bekijk hier een onafhankelijke vergelijking (PDF/Engelstalig).

De Mitsubishi Jet Towel Mini™ handdroger is een betere oplossing

 • Snelle Droging
  In ongeveer 10 seconden worden de handen aan twee kanten droog geblazen.
 • Hoge Prestaties
  Hoe meer gebruikers, hoe hoger de kostenbesparing
 • Gemakkelijk Onderhoud
  Geen papier aanvullen en geen handdoekrollen vervangen
 • Zeer Hygiënisch Ontwerp
  Totaal touch-free

De Mitsubishi Jet Towel Mini™ is kostenbesparend

De Mitsubishi Jet Towel Mini is de meest kostenbesparende, onderhoudsvrije en energiebesparende oplossing op het gebied van hand drogen.

Indien u papieren handdoekjes of handdoekrollen gebruikt heeft u altijd te maken met inkopen, aanvullen, opruimen en afvoeren van materialen (handdoekjes of rollen). Bovendien komt het in de praktijk veel voor dat de materialen op zijn op het moment dat het niet gewenst is. Namelijk bij veel drukte of veel bezoekers. Met de Jet Towel heeft u na installatie alleen nog beperkte energiekosten en verder heeft u er geen omkijken meer naar.

Als we de vergelijking maken tussen de Mitsubishi Jet Towel Mini handdroger en de conventionele blower (hete lucht handdroger), dan valt er ook een behoorlijke kostenbesparing te realiseren op het gebied van stroomverbruik. De Jet Towel gebruikt gemiddeld minder dan 825 Watt wanneer het warmte element is ingeschakeld en 475 Watt wanneer deze is uitgeschakeld. Conventionele hete lucht handdrogers gebruiken tussen de 2.000 Watt en de 2.500 Watt per keer dat ze gebruikt worden. In vergelijking met deze conventionele drogers kunt u met de Jet Towel Mini tot wel 70% op uw energierekening besparen.

Zelfs in vergelijking met concurrerende hoge snelheid handdrogers, verbruikt de Mitsubishi Jet Towel significant minder elektrische stroom. Zoals hierboven vermeld verbruikt de Mitsubishi Jet Towel Mini 475 Watt tegenover een verbruik van 1.600 Watt van een concurrerende hoge snelheid droger.