Hygreen

| Hygiënisch, duurzaam en kostenbesparend.

Mitsubishi Jet Towel Slim™

De dubbele luchtstroom - Mitsubishi Jet Towel Slim™ handdroger

Mitsubishi Electrics is de uitvinder van de hands in techniek en is sinds 1993 constant bezig met de ontwikkeling van de Mitsubishi Jet Towel. Ruim twintig jaar van ontwikkelen heeft ervoor gezorgd dat Mitsubishi Electrics nu met de Mitsubishi Jet Towel Slim op de markt is gekomen. De Mitsubishi Jet Towel Slim droogt uw handen in 10 seconden en daarbij is het energie verbruik en de geluidsproductie van de Jet Towel zeer laag. Daarnaast zorgt een opvangbakje ervoor dat de waterdruppels niet op de muur of op de grond terecht komen. De Mitsubishi Jet Towel Slim, is de stilste, schoonste en efficiëntste handdroger van dit moment.

Mitsubishi Jet Towel

In klassiek wit, donker grijs en donker grijs met zilver frontpaneel.

Hygiëne

De Mitsubishi Jet Towel Slim handdroger is compleet touch-free te bedienen en de meest vitale onderdelen hebben een antimicrobiologische bescherming gekregen. Daarnaast is het apparaat eenvoudig te reinigen.

Water opvangbakje

Het water dat van uw handen komt wordt verzameld in het waterreservoir en komt keurig in het opvangbakje terecht.

Droog je handen in 10 seconden

De Mitsubishi Jet Towel Slim handdroger droogt uw handen met een moderne techniek, waarbij gefilterde lucht met een snelhied van 382 km/u het vocht aan beide kanten van uw handen blaast.

Waarom kiezen voor de Mitsubishi Jet Towel Slim™ handdroger?

Handendroger

Geluid en energieverbruik

De motor is een belangrijk onderdeel in de Mitsubishi Jet Towel Slim. Mitsubishi Electric heeft na 20 jaar ontwikkelen een duurzame motor gemaakt met een geluidsproductie van maar 58 db. Daarnaast heeft de Mitsubishi Jet Towel Slim een extreem laag energieverbruik van maar 1070 watt.

Milieuvriendelijk

Bij het papier- en roldrogen zijn de milieugevolgen van het produceren, transporteren en weggooien buitensporig. De Mitsubishi Jet Towel Slim™ handdroger kent geen gebruiks- of verbruikskosten.

Uitstraling

Naast de uitstekende werking beschikt de Mitsubishi Jet Towel Slim™ handdroger over een zeer innovatief design met luxe verlichting. Hiermee zult u veel positieve reacties ontvangen bij uw klanten.

Offerte aanvragen


Hoge snelheidsdroging in slechts 10 seconden.

De Mitsubishi Jet Towel™ handdroger blaast op hoge snelheid de handen aan beide kanten droog. De hoge snelheidsmotor produceert een luchtsnelheid van 382 km/h, op zeer hygiënische wijze worden uw handen in 10 seconden gedroogd.

Het gebruik is simpel: Doe uw handen in de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger en trek deze langzaam terug.


Spreid uw vingers een beetje

Doe uw handen erin

. . . en trek deze langzaam terug