Hygreen

| Hygiënisch, duurzaam en kostenbesparend.

Specificaties Mitsubishi Jet Towel Smart handendroger

De compacte design variant, de Mitsubishi Jet Towel Smart™

Overal waar design, hygiëne en comfort bij het handendrogen in een kleine ruimte moeten worden verzekerd, laat de Jet Towel Smart zich van zijn sterkste kant zien. Omdat hij geen opvangbak voor spatwater heeft, is hij bijzonder geschikt voor drukbezochte zones waar de sanitaire ruimtes heel regelmatig gereinigd worden zoals snelwegrestaurants, beurs- en sporthallen. Als uiterst compact, aan de wand gemonteerd apparaat heeft hij alle voordelen van een Jet Towel: met een look die elke omgeving past.

Richtingbepalend design

Met zijn modern, rechtlijnig ontwerp past de Jet Towel Smart in ieder interieur. Door zijn kleine afmetingen is hij ook perfect te monteren in kleine ruimten. Zijn hellende vlakken voorkomen dat de Jet Towel Smart wordt gebruikt om dingen op te zetten. Zo blijft hij dag in dag uit proper.

Duurzaam en robuust

Bij de ontwikkeling van de Jet Towel Smart werd veel aandacht besteed aan een lange levensduur. Zijn robuuste motor is ontworpen voor jarenlang gebruik. Zijn stevige metalen kap en volledig weggewerkte schakelaar beschermen hem bovendien tegen vandalisme.

Reiniging en hygiëne

Alle oppervlakken van de Jet Towel Smart hebben een duurzame en betrouwbare antibacteriële laag. Ze mogen bovendien worden gereinigd met alcoholhoudende middelen. Reiniging van de filters is mogelijk en u hoeft er zelfs het apparaat niet voor te de monteren.

Nog kostenbewuster met de Jet Towel Smart Lite

Als bijzonder zuinig alternatief is er de Jet Towel Smart Lite. Hij verwarmt de luchtstroom niet, verbruikt daardoor minder energie en vermindert bovendien de verbruikskosten bij ieder gebruik. Bovendien is de aankoopprijs dankzij de uitvoering in schokbestendige kunststof voordeliger.

In individuele huiskleuren leverbaar

De behuizing van zowel de Jet Towel Smart als de Jet Towel Smart Lite kunnen in de door uw gewenste kleur en met uw logo worden geleverd. Daarmee creëren ze nieuwe vrijheden in de ruimtelijke indeling en laten ze zich naadloos in aantrekke- lijke architectonische concepten integreren. Let op: voor op maat gemaakte versies geldt een minimum bestelhoeveelheid.

Mitsubishi Jet Towel

Offerte aanvragen