Hygreen

| Hygiënisch, duurzaam en kostenbesparend.

Erkenningen Mitsubishi Jet Towel™ handendroger

Mitsubishi Electric Quality

De Mitsubishi Jet Towel™ handendroger is het resultaat van oneindig research, kwalitatief zeer hoogstaande productiemethodes, gedetailleerd testen en de overtuiging om het nog beter te doen dan voorheen. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt steeds weer voor ogen gehouden dat de producten voor de meest veeleisende klant een superieure meerwaarde moeten hebben. Om die meerwaarde zichtbaar te maken hanteert Mitsubishi Electric het Mitsubishi Electric Quality-label.


NSF

De Mitsubishi Jet Towel is als hygiënisch beoordeeld en gecertificeerd door de onafhankelijke volksgezondheidspecialist NSF. Hiermee is de Mitsubishi Jet Towel geschikt bevonden voor het gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Het NSF certificaat is een bewijs dat de Mitsubishi Jet Towel is goed gekeurd door één van de meest gerespecteerde onafhankelijke certificering organisaties die er vandaag de dag bestaan.


Eurovent

Eurovent is een internationaal platform voor organisaties van producenten in de verwarming-, ventilatie-, airconditioning- en koeltechnische industrie, die streven naar een verbetering van de normen van de betreffende producten op de Europese markt. Dit wordt gerealiseerd door de vrijwillige onderwerping van producten van de leden aan tests en evaluaties in een netwerk van onafhankelijke, erkende laboratoria. De Eurovent Certificeringsprogramma's staan voor uniforme testcriteria van producten zodat er eenduidigheid is over de technische specificaties in de technische documentatie.


Erkenning hygiënisch schoon

Alle waterdragende materialen van de Mitsubishi Jet Towel™ handendroger zijn met een antimicrobiologische coating uitgerust. Dit biedt een zeer effectieve bescherming tegen de verspreiding van bacteriën. De effectiviteit van deze coating is door een onafhankelijk Hygiëne Instituut onderzocht (www.hyg.de) en bevestigd.