Hygreen

| Hygiënisch, duurzaam en kostenbesparend.

De Mitsubishi Jet Towel™ handendroger in het nieuws

De Mitsubishi Jet Towel™ handendroger in Barlife Magazine, editie Februari 2008

Barlife is een gratis tijdschrift dat per 2 maanden gratis wordt verstrekt voor iedereen die op enige wijze met horeca te maken heeft. Het wordt uitgegeven door Boomerang Media.

In de editie van februari 2008 heeft een testpanel enkele handendrogers getest die in horeca gelegenheden te vinden zijn. Klik op de onderstaande link en zie hoe goed de Mitsubishi Jet Towel™ handendroger uit de test komt!

Barlife

De Mitsubishi Jet Towel™ handendroger in weekblad Misset Horeca, nr. 24 editie, 13 juni 2008

Misset Horeca is een geabonneerd weekblad voor de Horecabranche. Met onder andere het laatste horecanieuws, trends en vacatures. Het wordt uitgegeven door Reed Business.

In nummer 24 van 13 juni 2008 staat bij productnieuws een artikel over de Mitsubishi Jet Towel™ handendroger. Klik op de onderstaande link om het artikel te bekijken.

Misset Horeca

Engelse milieuorganisatie 'Environment Agency' kiest voor de Mitsubishi Jet Towel™ handendroger

Het Environment Agency is een non-gouvernementeel, uitvoerend publiek orgaan dat zich bezig houdt met milieuvraagstukken. Haar belangrijkste doelstellingen zijn het beschermen/verbeteren van het milieu en het bevorderen van duurzame ontwikkelingen.

Voor het hoofdkantoor 'Regio Zuid' heeft het agentschap voor de Mitsubishi Jet Towel™ handendroger gekozen als onderdeel om CO2-emissies met 30% te verminderen in 2010. Klik op onderstaande link om het artikel te lezen.

Environment Agency

Links Mitsubishi Electric