Hygreen

| Hygiënisch, duurzaam en kostenbesparend.

De Mitsubishi Jet Towel™ is kostenbesparend

De Mitsubishi Jet Towel is de meest kostenbesparende, onderhoudsvrije en energiebesparende oplossing op het gebied van hand drogen.

Indien u papieren handdoekjes of handdoekrollen gebruikt heeft u altijd te maken met inkopen, aanvullen, opruimen en afvoeren van materialen (handdoekjes of rollen). Bovendien komt het in de praktijk veel voor dat de materialen op zijn op het moment dat het niet gewenst is. Namelijk bij veel drukte of veel bezoekers. Met de Jet Towel heeft u na installatie alleen nog beperkte energiekosten en verder heeft u er geen omkijken meer naar.

Als we de vergelijking maken tussen de Mitsubishi Jet Towel handdroger en de conventionele blower (hete lucht handdroger), dan valt er ook een behoorlijke kostenbesparing te realiseren op het gebied van stroomverbruik. De Jet Towel gebruikt gemiddeld minder dan 1.000 Watt wanneer het warmte element is ingeschakeld en 720 Watt wanneer deze is uitgeschakeld. Conventionele hete lucht handdrogers gebruiken tussen de 2.000 Watt en de 2.500 Watt per keer dat ze gebruikt worden. In vergelijking met deze conventionele drogers kunt u met de Jet Towel tot wel 70% op uw energierekening besparen.

Zelfs in vergelijking met andere hoge snelheid handdrogers, verbruikt de Mitsubishi Jet Towel significant minder elektrische stroom. Zoals hierboven vermeld verbruikt de Mitsubishi Jet Towel 720 Watt tegenover een verbruik van 1.600 Watt van een andere hoge snelheid droger.