Hygreen

| Hygiënisch, duurzaam en kostenbesparend.

Milieuoverweging - Mitsubishi Jet Towel™ handdroger

Spaar de aarde met een milieuvriendelijke handdroger.

Tegenwoordig speelt de milieukwestie een zeer belangrijke rol in de aanschaf van nieuwe apparaten. Ongeacht de gigantische kostenbesparingen; wanneer u de keus maakt om een Mitsubishi Jet Towel™ handdroger te installeren, maakt u een einde aan het produceren van afval en het gebruik van natuurlijke rijkdommen.De Handdroger die 1.4 Miljoen
Bomen Per Jaar Bespaart*

Ondanks dat de papieren handdoeken vaak zijn geproduceerd uit gerecycleerd papier, is de Mitsubishi Jet Towel™ handdroger een aantrekkelijker alternatief. Het is makkelijk om papieren handdoeken te gebruiken en het is makkelijk om het in de vuilnisbak te gooien, maar de gevolgen voor het milieu zijn onaanvaardbaar.

Het gebruik van papier loopt snel op. Een voorbeeld; een overdekt winkelcentrum met 10 winkels. Het verbruik zal liggen op 320.000 papieren handdoeken per maand, wat resulteert in 770 kilo afvalpapier. Dit is gelijkwaardig aan 16 bomen per maand, of 192 per jaar (Dit betekent dat uit een boom van 8 meter hoog met een diameter van 14 centimeter, 20.000 papieren handdoekjes geproduceerd kunnen worden van 0,088 mm). Kortom als het afvalpapier omhoog opgestapeld zou worden zou de stapel 28 meter per maand hoog zijn. Dus 336 meter per jaar.

Spaar de aarde met een milieuvriendelijke handdroger.

Bescherming van het klimaat is wereldwijd een centraal thema, dat volledig onze toekomst bepaald.

De vermindering van de uitstoot van kooldioxide door geavanceerde technologie en zeer energie-efficiënte producten is een traditie van Mitsubishi Electric. Deze visie wordt aan de hand van het milieu-initiatief 2021 naar de toekomst doorgezet. Dit is een verbintenis voor lange termijn, waarin we onszelf verplichten de volgende doelstelling te halen; Wereldwijd de CO2 uitstoot met 30% verminderen. Zo zullen we op het gebied van productie, productgebruik en recycling nog verder gaan in het sparen van onze natuurlijke rijkdommen. Mitsubishi zal zich ook in de toekomst richten op de ontwikkeling van vele andere innovatieve producten, uiteraard rekening houdend met het milieu.