Hygreen

| Hygiënisch, duurzaam en kostenbesparend.

Mitsubishi Jet Towel™ handdroger:
waarom deze handdroger kopen

Mitsubishi Jet Towel

De Mitsubishi Jet Towel handdroger is de beste keuze in uw bedrijf of horecagelegenheid. Deze handdroger is hygiënisch, efficiënt & onderhoudsvrij. Lees hier waarom Mitsubishi Jet Towel uitsteekt boven andere handdrogers. De voordelen van de Mitsubishi handdrogers zijn al vaker bewezen. Toch kan het voor leken lastig zijn om de juiste handdroger te kiezen en vervolgens te kopen. Waarom zou u een Mitsubishi kopen in plaats van een Dyson Airblade, bijvoorbeeld? Daarnaast zijn er nog veel organisaties die papieren of katoenen handdoeken gebruiken.

Papier en katoenen doeken

Papieren handdoeken lijken zo gemakkelijk – handen drogen en weggooien. Maar ze zijn ook ontzettend milieuonvriendelijk. De meeste klanten nemen niet 1 maar 3 doekjes per keer om hun handen goed te drogen. Bovendien moet u het apparaat vaak bijvullen. Dit kost u tijd en geld. Verder kunt u ook kiezen voor katoenen doeken. Deze zijn al een stuk milieuvriendelijker dan papieren handdoeken. Toch is dit middel ook niet ideaal. Denk aan de bacteriën die alle gebruikers op de doeken vegen. Daarnaast loopt de rol vaak vast of gebruikers trekken er te hard aan. Hierdoor draait de rol niet door. Ook deze rol moet u regelmatig vervangen.

Blowers

Er zijn daarnaast allerlei blowers (hete luchtblazers) op de markt. Even aanklikken, uw handen onder de warme zuigende lucht plaatsen en het water later verdampen. Uw handen zijn in gemiddeld 20 seconden droog. Het probleem met de meeste blowers is dat ze het water niet opvangen. Hierdoor ontstaat er een plas water onder de blower. Als gevolg moet u constant de vloer droogmaken. De warmte die het apparaat produceert, kweekt tevens ontzettend veel bacteriën.

Mitsubishi Jet Towel hygiëne

De Mitsubishi Jet Towel kent veel voordelen en heeft een hoge kwaliteit. Op gebied van hygiëne scoort de Jet Towel erg goed. Het apparaat reinigt uw handen zonder dat u het hoeft aan te raken (touch-free, non touch). Daarnaast hebben de meest vitale onderdelen van de Jet Towel een antimicrobiologische bescherming, waardoor het geen bacteriën ophoopt. Verder heeft u er geen omkijken naar, omdat het apparaat onderhoudsvrij is. Het enige wat u moet doen, is het wateropvangbakje wekelijks legen en omspoelen. Dit is slechts een handeling van 20 seconden.

Jet Towel energieverbruik

De Jet Towel is ook energiezuinig. Het gebruikt na aanschaf alleen nog stroomkosten. Wanneer niet in gebruik, verbruikt het apparaat minder stroom. Dat is, 1.000 Watt wanneer ingeschakeld en 720 Watt wanneer uitgeschakeld. Dit is een stuk minder dan andere hoge snelheid drogers, die 1.600 Watt verbruiken. Ook van belang is dat er geen afval meer wordt geproduceerd.

Efficiëntie van Jet Towel

Daarnaast is de Mitsubishi Jet Towel efficiënt. Uw handen worden met een blaassnelheid van 382 km/h in 10 seconden gedroogd. Dat is sneller is dan de gemiddelde handendroger. En nee, een hoge blaassnelheid houdt niet in dat het apparaat veel geluid maakt! De Mitsubishi Jet Towel kent een lage geluidsproductie (61 dB(A)). Andere handdrogers gebruiken, ter vergelijking, tussen 75-90 dB(A).
Mitsubishi Electrics heeft bovendien een heel goede staat van dienst daar waar het gaat om kwaliteit en levensduur van producten.


De Mitsubishi Jet Towel kent veel voordelen ten opzichte van andere handdroogmethoden. Ontdek de voordelen zelf!

Welke kiest u?